Careers

How about working with challenging tasks in a innovate and friendly working environment? Here you can find all our open jobs. Please apply through links!

Open application

Avoin hakemus


Moventas is a wind power technology expert, gearbox manufacturer and service partner with 35 years of wind industry experience. Moventas’ technology strives for lowering the cost of wind energy by innovative gearbox design and extensive service to as many as 20 different gearbox brands. Moventas’ owner is the global industrial group Clyde Blowers.

Moventas is looking for a strong person to develop, grow and lead our global spare parts business.

GLOBAL SPARE PART BUSINESS LEADER 

In this role you will gain responsibility for the entire spare parts value chain. You have strong vision, entrepreneurial spirit and passion for business development. You also have background in product and supply chain management and a proven ability to motivate and steer action.

While concurring the global spare parts market, you'll leverage innovative and cost effective operational models to succeed. You'll be working with and leading a cross-functional team with internal colleagues (e.g. management team, sales, engineering, operations and procurement) as well as external customers and partners.

The location of your role is flexible (Finland, Germany, Spain) and the entire world is your playing ground. This role is for you to make your own and in terms of creating business impact, the opportunities in the spare parts business are endless.

Responsibilities:

- Develop global spare parts business model and go-to-market plan

- Build a cross-functional team to execute spare parts business activities in alignment with the management team

- Develop a product portfolio that enables the growth of this business stream

- Manage the operational spare parts business

If you believe you are the person who will take our spare parts business to the next level, send in your application, CV and salary requirement. For additional information about the role, reach out to Simon Schmidt, SVP Business Development & Product Management, (simon.schmidt@moventas.com).

Read more and apply here.
Application deadline: 2017-03-17
 


Moventas Gears Canada Ltd is looking for

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER EASTERN CANADA

Job responsibilities cover a designated territory of Quebec and Eastern Canada. Candidate must have ability to travel as required.

Read more information and apply here.Moventas on tuulivoiman teknologia-asiantuntija, vaihdevalmistaja ja huoltoyhtiö, jolla on 35 vuoden kokemus. Moventaksen teknologia pyrkii alentamaan tuulienergian tuotantokustannuksia, taidokkaasta vaihdesuunnittelusta ja -valmistuksesta laajoihin huoltopalveluihin jopa 20 vaihdemerkille. Moventaksen omistaa globaali teollisuusryhmä Clyde Blowers. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme nyt energiseen joukkoomme 


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Sinulla on metallialan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta konepajateollisuudessa koneistajana. Sinulla on valmius vuorotyöhön. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi alan osaajien joukossa. Sinulla on ennakkoluuloton asenne tietotekniikkaa kohtaan, ja olet valmis ottamaan sen osaksi työtäsi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Toimipisteesi sijaitsee Karkkilan tehtaallamme. Työsuhde on määräaikainen.

Lisätietoja antaa verstaspäällikkö Arto Ahjoniemi (arto.ahjoniemi@moventas.com / puh. 040 7723751).

Tee hakemuksesi 23.4.2017 mennessä täällä.


KOKOONPANOON KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Sinulla on metallialan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta konepajateollisuudessa kokoonpanijana. Sinulla on valmius vuorotyöhön. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi alan osaajien joukossa. Sinulla on ennakkoluuloton asenne tietotekniikkaa kohtaan, ja olet valmis ottamaan sen osaksi työtäsi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän Rautpohjan tai Etelä-Keljon tehtaallamme.

Tee hakemuksesi 23.4.2017 mennessä täällä.


KONEISTUKSEEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Sinulla on metallialan koulutusta tai opiskelet metallialaa. Aikaisempi työkokemus konepajateollisuudessa katsotaan eduksi. Sinulla on valmius vuorotyöhön. Sinulla on ennakkoluuloton asenne tietotekniikkaa kohtaan, ja olet valmis ottamaan sen osaksi työtäsi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän Rautpohjan tai Etelä-Keljon tehtaallamme.

Tee hakemuksesi 23.4.2017 mennessä täällä.ICT JA LIIKETOIMINTAPROSESSIEN KEHITYS -KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme nyt Moventas global ICT – tiimiin määräaikaiseen tehtävään Jyväskylän tehtaallemme reipasta ja motivoitunutta ICT-alan opiskelijaa hoitamaan ICT infra- ja sovelluspalvelujen tilaus-toimitusprosesseja ja niihin liittyviä operatiivisia tehtäviä nykyaikaisessa tehdasympäristössä. ICT Infra- ja sovelluspalvelussa varmistat yhdessä muun projektitiimin ja palveluntarjoajan kanssa, että ICT peruspalvelut toimivat häiriöttömästi ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden.
Tehtävässäsi työskentelet samanaikaisesti useamman projektin ja projektitiimin kanssa, teet yhteistyötä monien sisäisten sidosryhmien kanssa ja pääset näkemään aitiopaikalta globaalin yrityksen ICT toiminnot.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä muutaman vuoden opiskelutaustaa sekä mielellään muutaman kesän kesätyökokemusta teollisuusympäristössä.

Sinulla tulisi olla hyvät IT-taidot (MS Office, Visio, Sharepoint, HTML) ja hallitset erityisesti excelin käytön. Olet myös tottunut käsittelemään pdf-tiedostoja (Adobe Acrobat Professional) sekä käyttämään kuvankäsittelyohjelmia. Olet halukas oppimaan uusia järjestelmiä, perehtymään teknisiin yksityiskohtiin sekä kehittämään tuotetuntemustasi. Työskentelytavoiltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa kansainvälisessä työkentässä.

Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Muu kielitaito, Integraatio-osaaminen,  tietokantaosaaminen ja aiempi IT-kokemus ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä kesäksi 2017. Työn aloitus ja lopetus voidaan sopia tarkemmin; alustava aikataulu on 15.5.-31.9.2017

Lisätietoja työstä antaa Matti Hulmi (matti.hulmi@moventas.com)

Hae tätä paikkaa täällä.KOMPONENTTIVALMISTUKSEN TYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme henkilöitä komponenttivalmistuksen koneistukseen, lämpökäsittelyyn ja laadunvarmistukseen. Sinulla on metallialan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta alalta ja valmius vuorotyöhön. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi alan osaajien joukossa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän Rautpohjan tai Etelä-Keljon tehtaallamme. Työsuhde on määräaikainen tai toistaiseksi.

Lisätietoja antavat verstaspäälliköt Toni Alm (toni.alm@moventas.com / 045 78813117) ja Tero Jakovlev (tero.jakovlev@moventas.com / puh 040 7244251)

Tee hakemuksesi täällä!